default_mobilelogo

35 vuotta sitten ilmestynyt kirja - tänään ajankohtaisempi kuin koskaan.

Kauko Parkkinen:
Yrittäjä tulopolitiikan hukkaputkessa, uunituore 3. painos

Kirja kertoo, miten tähän on tultu, kuinka

* työmarkkinajärjestöt ja puolueet kyykyttivät Kalevi Sorsan johdolla yrittäjiä ”työsuhdeturvalailla” ja tilasivat samalla suurtyöttömyyden. Ja saivat tilaamansa korkojen kera;

* työmarkkinamafia on vahvistanut sitä hukkaputkellaan;

* ”työllistävä työllisyyskeskustelu” jauhaa tyhjää – vuosikymmenestä toiseen (pdf);

* Sijaiskärsijäksi joutumisestaan krokotiilinkyyneliä itkevä Eteläranta saa, mitä tilasi tiiviissä yhteisrintamassa SAK:n kanssa. Pani jopa pk-yritysten viralliset edustajansa, superheikit Bachmannin ja Tavelan haukkumaan yrittäjäjärjestöä ”demagogiasta ja populismista” Kauppalehdessä 07.02.2083 (pdf). SAK ei kiitä liittolaistaan.

Alkusanat lisätty

Takaisin lähtöruutuun!

Entinen valtakunnansovittelija Juhani Salonius esitti Ylen aamu-tv:ssä 05.10.2018 umpikujan ratkaisua siten, että palataan takaisin lähtöruutuun ja ryhdytään sitten yhdessä pohtimaan, miten eteenpäin.

Ajatus on hyvä, on vain otettava oikea lähtöruutu. Se ei ole kevään kehysriihessä, missä hallitus tempaisi lain stetsonistaan, kun paikallinen sopiminen oli jumissa, kuten Jari Lindström on kertonut.

Se ei ole myöskään siellä, missä tuleva pääministeri Juha Sipilä Maaseudun Tulevaisuudessa ennen vaaleja 27.03.2015 esitti ufo-ohjelmansa yhteiskuntasopimukseksi. Se on siinä, kun koko valtakunnan poliittinen ja työmarkkinaeliitti hyökkäsi yrittäjien kimppuun ”työsuhdeturvalaki”-tuhoaseen avulla 35 vuotta sitten.

Vain tämä kirja kertoo, miten se tapahtui ja mitä siitä seurasi. Se on kirjoitettu lähtöruudussa.

Tilaukset:

www.kauko-kustannus.fi
www.opusliberum.com
www.booky.fi.

Hinta 20 euroa + kulut

Sähköpostilla mailto:kauko.parkkinen@kauko-kustannus.fi kauko.parkkinen@kauko-kustannus.fi väh. 2 kpl ilman kuluja

Liite:
Kirjan esite