default_mobilelogo

Kirjani Painajainen paritalossa – Surullinen tositarina virka- ja mielivallan epäpyhästä liitosta julkistettiin taloyhtiön hallituksen kokouksessa 30.05.2018 lahjoittamalla kirja yhtiön hallitukselle turvamiehen läsnä ollessa.

Tilaisuus osoitti, kuinka oikeassa Winston Churchill oli sanoessaan, että ”ihmiset joskus kompastuvat totuuteen, mutta useimmat nousevat ja jatkavat matkaansa niin kuin mitään ei olisi tapahtunut”.

Turvamiehen paikalla olo alensi rähinän tasoa ehkä muutaman desibelin verran, puheenjohtajan Varpu A:n halu pitää junttansa kurissa tai estää puheenvuorojen häirintä, ei parantunut yhtään. Roolijako oli juntattu yhtä tiukasti kuin ennenkin. Kaikki tiesivät nauttivansa oikeuslaitoksen sekä poliisi- ja syyttäjälaitoksen vankkaa suojelua.

Pekka P osoitti entisten taitojensa lisäksi kykynsä pätevänä kirjan ja sen tekijän nopeana arvioijana: ”Se on paskaa” ja ”sä oot mulkku”. Ulosheittouhkausten määrä pysyi ennallaan, nyt hän vaati turvamiestäni toimeenpanemaan sen. Puheeni aiemmista ulosheittouhkauksista sai tylyn tuomion: ”Valehtelet.” Ilmoitti, ettei lue kirjaa. Ei kertonut, lukeeko koskaan kirjoja.

Timo A tunnusti olevansa sivun 166 mattotelinedraamaan liittyvän kuvan ottaja ja salapoliisi. Muuten tutkimukset eivät olleet edistyneet. Mökillä ollessamme teline oli oikaistu asentoon, jossa se oli joskus aikoja sitten ollut. Laskua ei hallitus ole uhkauksestaan huolimatta meille lähettänyt, eikä vastannut kysymykseen, aikooko lähettää.

Trafin juristi Reijo Jälkö ilmoitti, ettei hän ole virkatehtävässä ja kieltäytyi toimittamasta Trafiin edellisenä päivänä saamaani lääkärintodistusta ajokorttia varten. Olisi ollut hänestäkin jotakin hyötyä.

Sihteerillä Jukka H:lla oli tällä kertaa varusteinaan kynää ja paperia. Hän ärhenteli entiseen tapaansa työjärjestyksessä pysymisestä.

Vaadin merkittäväksi lahjoituksen pöytäkirjaan. Varpu A sanoi joitakin aikoja sitten, että ”puheenjohtaja vastaa yksiselitteisesti pöytäkirjasta”.

Tein erikoistarjouksen, jonka mukaan kirjan kokouspaikalla ostanut olisi saanut kirjan 20 eurolla 24 sijasta. Kukaan juntan jäsenistä ei käyttänyt tarjousta hyväkseen. Kukaan heistä ei näyttänyt onnelliselta sen vuoksi, että oli juuri saanut paikan kirjallisuuden historiassa.

Liite: